Ποιοι είμαστε

Η εταιρία ROUPAS plumbing works installation ιδρύθηκε το 2006 από τον Αλέξανδρο Ρούπα ηλικίας τότε 26 ετών.
Ήταν η αρχή μιας πορείας η οποία εξελίχτηκε όλα αυτά τα χρόνια ανοδικά, και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.
Η συνταγή της επιτυχίας μας είναι ότι, οι εγκαταστάσεις μας χαρακτηρίζονται από ποιότητα, καλαισθησία και πάνω από όλα καθαριότητα, με αφοσίωση στις δεσμεύσεις μας απέναντι στον καταναλωτή, για την δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης, και αυτό φαίνετε από την διαφήμιση που κάνουν οι ίδιοι οι πελάτες μας, από στόμα σε στόμα.
Το όραμα μας, η τεχνολογική εξέλιξη προϊόντων και υπηρεσιών μας προς όφελος των καταναλωτών, διότι κάθε σχεδιασμός, μελέτη και εγκατάσταση μας, συνοδεύεται πρωτίστως από βαθιά κατανόηση των καταναλωτικών αναγκών.
Ελπίζουμε να μας γνωρίσετε και να διαπιστώσετε και εσείς όλα αυτά που προαναφέραμε.

Οι κυριότερες δραστηριότητες μας

Ο σχεδιασμός, μελέτη και η υλοποίηση έργων φυσικού αερίου, αντλιών θερμότητας, συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού, υδραυλικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων θέρμανσης, καθώς και συστημάτων παραγωγής ζεστού νερού χρίσης με βεβιασμένη κυκλοφορία, συστήματα πυρόσβεσης σε βιομηχανικούς χώρους, κατοικίες, κτήρια, γραφεία. Η διασφάλιση της ποιότητας των εργασιών και των υπηρεσιών μας είναι θεμελιώδης αρχή για κάθε είδους έργο που αναλαμβάνουμε. Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό διπλωματούχοι και πιστοποιημένοι εγκαταστάτες προσφέρουν λύση σε κάθε περίπτωση.

Κλείστε ραντεβού

Μπορείτε να δείτε πολλά δείγματα των εξαρτημάτων και μηχανημάτων που χρησιμοποιούμε καθώς και να ενημερωθείτε πλήρως για τις εργασίες που επιθυμείτε να αναλάβουμε με ένα ραντεβού στην έκθεσή που λειτουργεί στο Χαϊδάρι – Λ. Αθηνών 203 & Σπάρτης (η έκθεση λειτουργεί μόνο με ραντεβού).

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία έχετε σχετικά με το έργο που επιθυμείτε να υλοποιήσετε.
Φόρμα επικοινωνίας

Προμηθευτές / Συνεργάτες

Εταιρίες που μας εμπιστεύτηκαν